Ajankohtaista

HUOMIO! AVIN OHJEISTUKSEN MUKAISESTI JOULUMYYJÄISIIN TULEVAN ON ESITETTÄVÄ HENKILÖLLISYYSTODISTUS JA KORONAPASSI!

Tervetuloa tutustumaan johtokuntatyöskentelyyn 2.11.2021 klo 18:30

2.11.2021 Auran Nuortentalon kerhohuoneella, Kirkkotie 254 Aura kk, järjestetään tutustumistilaisuus Auran Nuorisoseuran johtokuntatyöskentelystä kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vain ideoita ja intoa toiminnan kehittämiseen. Tervetuloa!

Syyskokous 30.11.2021

Auran Nuorisoseura toivottaa jäsenensä tervetulleiksi vuoden 2021 syyskokoukseen Vanhustentaloyhdistyksen kerhohuoneelle, Mikonpolku 2, 30.11.2021 kello 18 alkaen.

Syksyn 2021 kerhotarjontaa lisätty!

Etsimme koko ajan ohjaajia käynnistääksemme kerhoja kysynnän ja mahdollisuuksiemme mukaan. Ota yhteyttä puheenjohtaja@aurannuorisoseura.fi

Kiinnostaako johtokuntatyöskentely nuorisoseurassa? Lähde rohkeasti mukaan ja ota yhteyttä puheenjohtajaan!

Nuorisoseura Facebookissa

Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin!

Syksyn 2021 kerhotarjontaa lisätty!

Nuorisoseura Facebookissa

Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin!