Kerhojen kuvaukset

Frisbeegolf (Juho)

Kuvaus päivittyy myöhemmin.

Naisten sähly (omatoiminen kerho)

Ryhmä on aloitteleville harrastajille tarkoituksena saada hiki pintaan ja hymy huuliin. Et tarvitse omia pelivälineitä!

Tempputaaperot 2-3 vuotiaille aikuisen kanssa (Katri)
Temppujumppa 4-7 vuotiaille (Katri)

Tempputaaperoissa sekä temppujumpassa lapsi oppii tuntemaan kehonsa osia ja niiden toimintoja. Jokaisella kerralla liikutaan leikkien ja temppuillen erilaisten välineiden kuten pallojen ja vanteiden kanssa.  Jumppiksessa opetellaan liikunnan perustaitoja sekä kehitetään motorisia taitoja. Tärkeä osa kerhossa on myös yhteisen tekemisen harjoittelu, niin isommassa ryhmässä kuin parinkin kanssa. Opetellaan yhdessä liikkumaan ja hakemaan onnistumisen elämyksiä.

Kuntonyrkkeily (Kalevi)

Kehon kokonaisvaltaista nopeaa kunnon kohentamista oma kuntotaso huomioiden.

Latinomix (Elli)

Tutustumme joka tunnilla johonkin latinotanssiin ja opettelemme sen aikana lyhyen koreografian. Kauden aikana tanssitaan mm. salsaa, bachataa, reggaetonia ja kuubalaista rumbaa. Kaikki tanssit tanssitaan ilman paria eikä tunneille tullessa tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa. Tunneilla tärkeintä on liikunnan ilo sekä latinorytmeistä nauttiminen.

Tehojumppa (Teea)

Tunnilla nostetaan yhdessä sykettä, vahvistetaan koko kehoa ja poltetaan rasvaa. Tunnit sisältävät kaikille sopivia lihaskunto- sekä sykkeennosto liikkeitä, jota voidaan tarvittaessa soveltaa itselle sopiviksi. Tunti ei sisällä vaikeita askelluksia. Mukaan tarvitset vain vesipullon, jumppamaton sekä iloisen mielen. Hiki takuu!